Wat doet Collageen Booster licht in de huid?

 • De specifieke combinatie van Infrarood en rood licht, activeert alle cellen in alle lagen van uw huid en zorgt zo voor huidherstel en regeneratie.

 • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.

 • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.

 • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.
   Werking Collageen Booster
   Het licht van de Collageen Booster is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van de huid wordt opgenomen en zo door de cellen verwerkt. Samen met de thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energiekere manier actief is. En dat is precies wat nodig is om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. Lees verder... Brigitte Robert Brigitte Robert
   Salon Brigitte
   Amsterdam
   Huidverjonging

   Maximale huidverjonging van binnen uit!

   De werking van de Collageen Booster is uniek. Wanneer uw huid bestraald wordt met dit licht ontstaat een fantastische achtvoudige versnelling van de bloedsomloop. Dit gaat gepaard met een bijna verdubbeling van zuurstof in uw bloed (ademhaling van de cellen). In dit verrijkte bloed dat ook langs de huidcellen gaat, worden naast vitamines, aminozuren etc. uit uw eten, ook de glucose en vetten uit uw dagelijkse voeding getransporteerd. Deze suikers en vetten zijn de bron van de brandstof/energie voor uw lichaamscellen, ze worden namelijk omgezet tot A.T.P. de uiteindelijke cel energie. Uw hart heeft deze energie nodig, uw longen, uw nieren en ook uw huid.

   Zonder voldoende energie gaat het functioneren achteruit. Willen we de huid vitaal, gezond en actief houden, nieuw collageen te laten aanmaken, begrijpt u dat energie een eerste vereiste is. Het bijzondere licht van de Collageen Booster wordt door kleine onderdelen (mitochondria) in de huidcellen opgevangen. Deze mitochondria zijn kleine energiecentrales die de lichtdeeltjes/photonen omzetten in A.T.P., cel energie. Zo krijgt uw huid optimaal de condities, de voeding en de power om vitaal te functioneren en op te bouwen.
   Schoonheidsspecialiste
   De Collageen Booster, perfecte synergie tussen wetenschap en huidbiologie.

   Where science meets beauty