Wat doet Collageen Booster licht in de huid?

 • De specifieke combinatie van Infrarood en rood licht, activeert alle cellen in alle lagen van uw huid en zorgt zo voor huidherstel en regeneratie.

 • Deze bijzondere lichttechnologie stimuleert op een volledig veilige manier de fibroblasten (collageencellen), waardoor uw huid wordt voorzien van nieuw en lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Uw huid toont zo steviger, elastischer en heeft een natuurlijke hydratatie.

 • Collageen Booster-licht verhoogt de cellulaire energie (A.T.P.) zodat uw huid (weer) op een jonger niveau gaat functioneren en uw natuurlijke veroudering sterk wordt afgeremd.

 • De achtvoudige verhoging van de bloedsomloop met een bijna verdubbeling van de zuurstof, geven een enorme boost aan de totale stofwisseling in uw huid.
   Werking Collageen Booster
   Het licht van deze collageenlamp is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van de huid wordt opgenomen en zo door de cellen verwerkt. Samen met de thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energiekere manier actief is. En dat is precies wat nodig is om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. Lees verder... Brigitte Robert Brigitte Robert
   Salon Brigitte
   Amsterdam
   Huidverjonging

   Maximale huidverjonging van binnen uit!

   De werking van de Collageen Booster is uniek. Wanneer uw huid bestraald wordt met dit licht ontstaat een fantastische achtvoudige versnelling van de bloedsomloop. Dit gaat gepaard met een bijna verdubbeling van partiële zuurstofdruk in uw bloed (ademhaling van de cellen.) In dit verrijkte bloed dat ook langs de huidcellen gaat, worden naast vitamines, aminozuren etc. uit uw eten, ook de glucose en vetten uit uw dagelijkse voeding getransporteerd. Deze suikers en vetten zijn de bron van de brandstof/energie voor uw lichaamscellen, ze worden namelijk omgezet tot A.T.P. de uiteindelijke cel energie. Uw hart heeft deze energie nodig, uw longen, uw nieren en ook uw huid.

   Zonder voldoende energie gaat het functioneren achteruit. Willen we de huid vitaal, gezond en actief houden, nieuw collageen te laten aanmaken, begrijpt u dat energie een eerste vereiste is. Het bijzondere licht van de collageenlamp wordt door kleine onderdelen (mitochondriën) in de huidcellen opgevangen. Deze mitochondriën zijn kleine energiecentrales die de lichtdeeltjes/photonen omzetten in A.T.P., cel energie. Zo krijgt uw huid optimaal de condities, de voeding en de power om vitaal te functioneren en op te bouwen.
   Schoonheidsspecialiste

   Unieke filters

   Om uw huid actief te houden heeft zij diverse en wisselende stimulatie nodig.

   De huid raakt gewend aan telkens dezelfde behandeling en reageert met de loop der tijd steeds minder. Zo verliest een behandeling haar effectiviteit.

   De CollageenBooster LightLab biedt de huidprofessional d.m.v. extra filters de mogelijkheid de lichtbehandeling steeds precies zo af te stemmen naar de behoefte van uw huid. De verschillende golflengtes van deze filters zorgen voor de nodige afwisseling in lichtimpulsen die aan de huid worden afgegeven. De huid blijft daardoor actief reageren. Zo kunnen dus niet alleen de verschillende huidtypes en huidvraag goed behandeld worden, maar daarbij kan ook de intensiteit aangepast worden.

   Een complete huidopbouw én huidonderhoud methode, dat is de Collageen Booster.

   De Collageen Booster, perfecte synergie tussen wetenschap en huidbiologie.

   Where science meets beauty