De Collageen Booster lamp past heel goed bij mijn visie op huidverbetering. Het activeren/actief houden van de collageen aanmaak in de huid, en het optimaliseren van de hele huidconditie. De Collageen Booster zet ik gecombineerd in met de verzorgende gezichtsbehandelingen, maar ook met RF en met micro-needling. Lees verder... Ervaring Collageen Booster Daniëlle Snijder
Beauty Vision
Apeldoorn

Huidverbetering

Huidverbetering is niet alleen huidverjonging, maar vooral zorgen voor een zo optimaal mogelijk gezonde huid, op elke leeftijd. En een mooie, gezonde huid begint met effectief van binnenuit, in alle lagen, het functioneren van de huid te (her)activeren en te voorzien in alle behoeftes hiervoor.

De unieke duo-actie van de Collageen Booster biedt een uitgebreider en veiliger behandelbereik dan elke andere lichtmethode.
 • Krachtige breedspectrum lichtbron

  Biologisch licht als natuurlijke bron voor huidherstel; 400 – 1400 nm

 • Medisch gecertificeerd waterfilter

  Veilige thermische dieptewerking voor cellulaire ondersteuning tegen het huidverouderingsproces

Certificaten Collageen Booster
Water filter Collageen Booster

Licht werking (duo-actie deel I)

Het incoherente licht van de Collageen Booster LightLab heeft een zeer groot breedband spectrum. Door de keuze van filters is dit van 400 nm tot 1400 nm (hoofdactie = rood en kort infrarood A). Deze golflengtes worden naast het Absorptie-Spectrum, in medische termen het Healing Spectrum genoemd. Dit vanwege het natuurlijk vermogen van dit licht, in combinatie met de behoefte van de huid, om specifiek deze bio-stimulatie stralen door te laten en op te nemen. Zo worden cellen opgeladen met lichaamseigen cellulaire energie, A.T.P. Hierdoor worden díe cellen gestimuleerd die verantwoordelijk zijn voor herstel en de regeneratie en wordt zo het totále huidmetabolisme geactiveerd.

Waterfilter werking (duo-actie deel II)

In combinatie met het unieke, medisch gecertificeerde waterfilter is het mogelijk om, op een zeer veilige en aangename wijze, met een buitengewoon intensieve en doeltreffende stralingsintensiteit, de huid te behandelen. De hoog geconcentreerde en watergezuiverde stralen van de Collageen Booster beïnvloeden en versnellen de productie van de fibroblast groeifactor, proliferatie en differentiatie van de fibroblasten en syntheses van o.a. pro-collageen en collageen. Het gesloten waterfilter systeem maakt het mogelijk bepaalde golflengtes van kort I.R. A, diep in de subdermale lagen te absorberen ( o.a. verstrakking van bestaand collageen), zonder schade of oververhitting van de epidermis. Door dit thermische effect verhoogt intern de huidtemperatuur waardoor extra cel activiteit ontstaat.
Huidverjonging en versteviging
Als ervaren huidspecialist (met meer dan 30 jaar ervaring) ga ik alleen voor de beste resultaten en een stralende en gezonde huid. De Collageen Booster is in mijn ogen hier een mooie schakel in. Lees verder... specialist Collageen Booster Conny Mouton
Estique Medical Beauty
Zeewolde
Verouderingsproces huid

Effecten op de huid

Naast een snelle en verhoogde collageen-, elastine-, en hyaluron-inductie geeft behandeling met de Collageen Booster nog veel belangrijke positieve effecten op de huid, die onmisbaar zijn voor het gezond functioneren en heropbouwen van de huid:
 • Achtvoudige verhoging van de bloedsomloop
  • Bijna verdubbeling van extra zuurstof in het bloed
   • Een verhoging van de cellulaire energie – A.T.P.
    • Vermindering en neutralisatie van excessieve oxidatie (vrije radicalen)
     • Herstellend en preventief beschermend vermogen van de cellulaire DNA
      • Herstel van fijne haarvaatjes
       • Bevorderen van celgroei en celvernieuwing

        Het intensieve maar zachte licht wordt tot diep in de huid geabsorbeerd. En activeert daar zo alle huidprocessen die nodig zijn om bijvoorbeeld nieuw en gezond collageen, elastine en Hyaluron aan te maken. Het energie niveau in de cellen wordt op een natuurlijke manier enorm opgeladen en de huid gaat, van binnenuit, op een jaren jonger niveau functioneren. Lees verder... Brigitte Robert Tanja Stuart
        Huidpraktijk Limburg
        Landgraaf