Waarom de Collageen Booster?

Collageen is tegenwoordig hét toverwoord in Anti-Aging. En hoewel collageen zeker heel belangrijk is voor een stevige en veerkrachtige huid, spelen er nog veel meer facetten een rol bij het behoud en/of opbouw van een mooie huid.

Een mooie huid is een gezonde huid!

Om dat te behouden of te verbeteren is het belangrijk om alle lagen van uw huid actief aan te pakken. En niet alleen dat buitenste laagje dat u in de spiegel ziet.

Collageen Booster
 
Goede cremes verzorgen en beschermen uw huid aan de buitenkant. Maar de huid wordt juist van binnenuit opgebouwd, daar moeten we ons dus op focussen. Die opbouw gebeurt middels duizenden stofwisselingsprocessen in de diepe levende huidlagen. Licht is de meest natuurlijke en veilige manier om precies dáár door te dringen en zo deze stofwisseling te heractiveren.

Niet zomaar licht

Licht is een bundeling van deeltjes, genaamd photonen. Lichtstralen komen in een breed spectrum, waarbij het verschillende golflengtes kan hebben. Deze golflengtes worden uitgedrukt in nanometers. Van het gehele lichtspectrum dat de zon op onze aarde straalt, is er een klein gedeelte dat we het absorptie-spectrum noemen. Dit heet zo omdat onze huid de stralen met juist dié golflengtes heel graag opneemt. Deze stralen worden geabsorbeerd tot in de diepste lagen van onze huid. De Collageen Booster geeft heel precies dat natuurlijke absorptie licht af waar onze huid zoveel aan heeft. En dat op een wijze die volledig natuurlijk en herkenbaar is voor alle cellen, zodat deze het licht volledig kunnen opnemen.
Kracht Collageen Booster
Naar mijn visie moet de huid niet alleen aan de buitenzijde verzorgd en behandeld moet worden, maar juist ook dieper van binnen, in de levende lagen, in de kern van de huid, de cellen. Daar begint alle verbetering in de conditie en activiteit van de huid. Dat is ook de reden dat ik gekozen heb om met de CollageenBooster te gaan werken in mijn salon. Lees verder... ervaring Collageen Booster Garda de Jong
Bellezza Schoonheidssalon
Tolbert