Inmiddels werk ik alweer jaren met de Collageen Booster. Begonnen met de PhotonLaser merkte ik wat licht betekent voor de huid. Kort daarna heb ik toen de Collageen Booster aan mijn behandelingen toegevoegd.

In mijn Huidinstituut Estique maak ik voor iedere klant een persoonlijk maat en stappenplan. Ik bied diverse behandelingen, methoden en producten aan die allemaal gericht zijn op het bereiken van een optimaal functionerende huid. Energie op celniveau is voor mij een goede basis van alle huidverjonging en verbetering. De Collageen Booster zorgt d.m.v. haar zeer specifieke golflengtes dat de mitochondriën extra lichaamseigen ATP (cel-energie) kunnen aanmaken. Dit activeert de hele huidconditie en stelt zo juist ook de fibroblasten in staat de synthese van collageen en elastine te verhogen. Zo kunnen op een heel aangename, veilige en puur natuurlijke manier huidcellen herleven en wordt zichtbare huidschade als rimpeltjes en verslapping hersteld en verdere veroudering vertraagd.

De Collageen Booster zet ik in als zelfstandige anti-aging methode, maar zeker ook als basis en ondersteuning van mijn diverse andere behandelingen. Bovendien helpt het om meer combinaties te kunnen maken met andere huidverbeterende technieken. Als ervaren huidspecialist (met meer dan 30 jaar ervaring ) ga ik alleen voor de beste resultaten en een stralende en gezonde huid. De Collageen Booster is in mijn ogen hier een mooie schakel in.

Connie Mouton Conny Mouton
Estique Medical Beauty
Zeewolde
Ik zeg altijd, ik heb het mooiste beroep van de wereld, want ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt ! Die passie is om doeltreffende en echte, structurele huidverbetering en anti-aging te bewerkstelligen bij mijn klanten. Ik heb dan ook gekozen voor kwaliteit in mijn producten, supplementen en technieken.

Om samen met mijn klant de juiste behandeling af te stemmen op haar huid, wensen en verwachtingen, vind ik het leuk om niet alleen bij de intake, maar ook verder in het behandeltraject informatie te geven over de huid. Zo ook dat, naar mijn visie, de huid niet alleen aan de buitenzijde verzorgd en behandeld moet worden, maar juist ook dieper van binnen, in de levende lagen, in de kern van de huid, de cellen. Daar begint alle verbetering in de conditie en activiteit van de huid. Dat is ook de reden dat ik gekozen heb om met de Collageen Booster te gaan werken in mijn salon.

Het veilige en krachtige licht van de collageenlamp kan diep in alle lagen van de huid komen en daar op een natuurlijke manier een sterke bio-stimulatie afgeven. Zo worden o.a. de Fibroblasten ge-heractiveerd en ontstaat er een optimale, versnelde aanmaak van zacht en nieuw collageen. Ook de bijna verdubbeling van zuurstof, de extra cel energie en de vele malen verbeterde bloedsomloop, zorgen voor een duidelijk vitalere huid. Het resultaat: een stevigere, gladdere huid met een jeugdigere uitstraling. En, heel belangrijk, het vertragen/afremmen van het natuurlijke verouderingsproces, op een heel comfortabele en ontspannende manier.

Ik zet de Collageen Booster apart in, maar vanwege alle genoemde voordelen, zeker ook als versterking en ondersteuning bij andere technieken.

Garda de Jong Garda de Jong
Bellezza Schoonheidssalon
Tolbert
In mijn salon in Amsterdam ligt de nadruk op schoonheid van binnen én buiten. Als je goed in je velletje zit, laat dat velletje dat letterlijk aan de buitenkant zien. Balans in mijn behandelingen is voor mij dan ook heel belangrijk. Ik bied mijn klanten twee werelden, wellness/energetisch evenwicht en huidverbetering/anti-aging.

Voor de huidverbetering behandelingen heb ik met de Collageen Booster de juiste balans gevonden tussen technologie en biologische werking. Respectvol omgaan met de gezondheid van de huid, maar wel effectief, met doeltreffende resultaten. Het licht van de Collageen Booster is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van de huid wordt opgenomen en zo door de cellen verwerkt. Samen met de thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energiekere manier actief is. En dat is precies wat nodig is om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. Niet alleen de al aanwezige lijntjes/rimpels en verslapping zichtbaar aanpakken, maar juist ook gelijktijdig de vorming van nieuwe rimpeltjes afremmen.

Ik zet de Collageen Booster als een zelfstandige anti-aging behandeling in, maar gebruik hem zeker ook samen met mijn andere producten en technieken. De verhoogde activiteit in de huid, verhoogt daarmee ook de resultaten van bijvoorbeeld een Meso, bindweefselmassage, peeling etc.. Zo is de Collageen Booster voor mijn werkwijze absoluut een belangrijke basis geworden.

Brigitte Robert Brigitte Robert
Salon Brigitte
Amsterdam
Na vergelijking heb ik juist voor de Collageen Booster van Celluwell gekozen omdat deze een hoge joules capaciteit ( de licht kracht ) per cm₂ heeft, en werkt met een uniek waterfilter waardoor deze intensieve behandeling totaal veilig en natuurlijk is. En ook vanwege de verschillende filters (verschillende golflengtes Nm) waarmee je kunt werken om zo een behandeling te richten op een bepaalde huidproblematiek. Het infrarood- roodlicht filter voor collageen stimulatie, het blauwlicht vanaf 400 nanometer voor de acne en het geel-oranje filter voor de behandeling van o.a. een slecht doorbloede huid, dikkere/gelooide rokershuid en lichaamsbehandelingen.

De Collageen Booster van Celluwell past heel goed bij mijn visie op huidverbetering. Het activeren/actief houden van de collageen aanmaak in de huid, en het optimaliseren van de hele huidconditie. De collageenbooster zet ik gecombineerd in met de verzorgende gezichtsbehandelingen, maar ook met RF en met micro-needling. Dit in combinatie met het I.T.P elastine/collageen serum en de hydrogel van Celluwell.

De collageen Booster is voor mij een mooie, ondersteunende aanvulling.

Ik ben ook heel blij met de firma Celluwell. Bij vragen altijd een fijne uitleg. Vooral hun technische kennis van lichttherapie vind ik heel belangrijk.

Danielle Snijder Beauty vision Daniëlle Snijder
Beauty Vision
Apeldoorn
Met een professioneel team van huidspecialisten, huidtherapeuten en ervaren artsen, bieden wij onze klanten in onze huidpraktijk uitsluitend de beste en nieuwste behandelmethodes. Wij zetten onze jarenlange expertise dan ook graag in om voor elk huidprobleem de juiste behandeling te kunnen geven.

Voor ons betekent dat verder kijken dan alleen de zichtbare symptomen aan de buitenkant. Naast diverse technieken als de nieuwste peelingen, needling, meso, softsurgery etc., willen wij het stimuleren tot huidverbetering juist ook van binnenuit benaderen.

De Collageen Booster is daarvoor, naar onze mening, de aangewezen methode. Het intensieve maar zachte licht wordt tot diep in de huid geabsorbeerd. En activeert daar zo alle huidprocessen die nodig zijn om bijvoorbeeld nieuw en gezond collageen, elastine en Hyaluron aan te maken. Het energie niveau in de cellen wordt op een natuurlijke manier enorm opgeladen en de huid gaat, van binnenuit, op een jaren jonger niveau functioneren. En dat is al na enkele behandelingen merkbaar en zichtbaar. Deze geoptimaliseerde huidconditie is daarmee ook de perfecte basis voor nog mooiere en betere resultaten van onze cosmetische en medische behandelingen/ingrepen.

Met schoonheidsbehandelingen, huidtherapie en cosmetische dermatologie onder één dak, is de Collageen Booster voor ons breed inzetbaar voor elke vorm van huidverbetering en anti-aging.

Tanja Stuart Tanja Stuart
Huidpraktijk Limburg
Landgraaf