Image
… Patiënten werden behandeld met één enkele bestraling van de Collageen Booster. De bestraling met water gefilterd licht voorafgaand aan de chirurgische ingrepen, resulteerde in 50% minder wondinfecties en complicaties. Bestralingen met de Collageen Booster na operatieve ingrepen versnelt de wondgenezing doordat het het afweersysteem versterkt. Collageen Booster licht verbetert en versnelt epitalisatie door de opbouw van zacht huidcollageen en voorkomt het ontstaan van littekens…”

Mark Hartel
Klinikum Dortmund
Arts en onderzoeker
Het incoherente licht, de optische kracht van het uitgebreide breedband spectrum, het unieke lichtzuiveringssysteem (medisch gepatenteerd waterfilter), de thermische impuls.

Deze eigenschappen van de Collageen Booster bieden naast esthetische applicaties, ook uitgebreide medische toepassingen.

Hierover is diverse documentatie, na aanvraag, beschikbaar.
Image
Dr Babak
Clinic63 is trots op haar hoge klanten beoordeling. Gebaseerd op onze expertise kiezen wij dan ook uitsluitend hoogwaardige behandelmethodes met bewezen resultaat. Patiëntveiligheid en kwaliteit is onze eerste prioriteit. De Collageen Booster ( Corona lichttherapie )is zowel in de beauty als in de medische afdeling inzetbaar. Bij de schoonheidsbehandelingen valt deze onder ons SkinTotal Program. Voor medische behandelingen is de gecertificeerde lamp de perfecte basis. De pure lichteffecten van het water gefilterde brede spectrum, in combinatie met een gelijktijdig diepe thermische werking, zorgt voor therapeutische resultaten. Dit zijn unieke eigenschappen die niet bij ander lichtapparatuur aanwezig zijn. De verbeterde conditie door o.a. extra cellulair A.T.P., de bevordering van celgroei/deling, snelle collageen inductie en het (preventief) beschermend en hertellend vermogen, verhogen de resultaten van de medische behandelingen en ingrepen. De Collageen Booster is daarmee een uitstekende schakel in ons uitgebreid programma van behandelmethodes.”

Dr. Babak Mahadavian Delavary
Clinic 63
www.clinic63.nl